Celsastafetten Challenge 2020

6. juni 2020 skulle den sjette utgaven av Celsastafetten blitt avholdt i Klokkerhagen Idrettspark, men grunnet tiltakene i forbindelse med Covid-19-situasjonen blir ikke Celsastafetten avholdt som normalt.

Vi ønsker likevel at det skal bli aktivitet, løping og lavterskelkonkurranse på innbyggerne i Rana også i år, og går derfor inn i et samarbeid med Oksskolten IL for å lage en løpeutfordring i juni. Konkurransen starter lørdag 6. juni og vil vare ut søndag 28. juni.

Det er opprettet løpesegmenter i Strava på hver etappe og på hele den lange og den kortere løypa, så hvis man har startet løpeaktiviteten på Strava og løper eller går igjennom løypa så registreres man automatisk og er da med i konkurransen. Man kan velge å spesialisere seg på en enkelt etappe, eller man kan prøve lykken på flere av etappene eller kanskje til og med hele løypa.

Konkurransen er gratis å være med på, og alt man trenger å gjøre for å være med er altså å laste ned appen Strava og starte løpinga.

Det vil bli premiering til beste løper på alle distansene, fordelt på klassene Menn, Kvinner og Junior (U16). En løper vil kun ha mulighet til å vinne førstepremie på én distanse.

Hovedfokuset hos Celsastafetten ligger alltid på massen, og ikke på de raskeste, så vi vil som vanlig ha flest trekningspremier blant alle deltagerne.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava&hl=no

https://apps.apple.com/us/app/strava-run-ride-swim/id426826309