Etappekart

1. etappe: Gulbygget – Hestneset 1 775 meter

Etappen starter med ca 250 meter asfalt, før det går over på grus. Forholdsvis bratt nedoverbakke i ca 400 meter, før det flater ut. Etter ca 850 meter får man ei lita stigning, før det går nedover igjen, og flater ut før man når brua på Hestneset. Veksling like etter brua.

2. etappe: Hestneset – Lavasneset 1 850 meter

Hele etappen foregår på grus. Etappen er småkupert, men mer eller mindre flat hele veien. En liten bakke på 20-30 meter når man har runda stadion inne i Klokkerhagen. Forholdsvis flatt resten av veien til veksling på Lavasneset.

3. etappe: Lavasneset – Årestua 890 meter

Hele etappen foregår på grus. Mer eller mindre flatt hele veien til veksling ved Årestua.

4. etappe: Årestua – Brattbakken 1 180 meter

Hele etappen foregår på grus. Ca 850 meter lett kuppert i starten av etappen, før det smeller med ca 300 meter oppoverbakke i på slutten. Bakken flater noe ut på slutten.

5. etappe: Runden 1 500 meter

Slak nedoverbakke og flatt de første 600 meter, på grus. 500 meter forholdsvis kraftig stigning på asfalt, før de siste 400 m med nedoverbakke går på skogsvei før vekslinga.

6. etappe: Brattbakken – Lavasneset 2 150 meter

Etappen føregår i sin helhet på grus. Starter på ei flate, men går umiddlebart over i en krapp venstresving med en liten nedoverbakke, før man får en krapp høyresving og så en kraftig nedoverbakke. Herfra til Lavasneset er det forholdsvis flatt hele veien, med ei lita stigning før Årestua og noen små kneiker derfra.

7. etappe: Lavasneset – Hestneset 2 100 meter

Ca 100 meter flatt på grus, før man svinger av opp skogsveien og får ei kraftig stigning på ca. 200 meter. Slakt nedover mot Klokkerhagenhuset, og flatt her til grillstua, før man svinger opp på skogsveien på nytt. Her kan det være noe glatt underlag, så vær forsiktig i svingene. Skogsveien har stort sett stigning de første 400 m, før man får et svingete parti med slakt nedover de neste 350 m. Fra bra er det ca 550 meter igjen til veksling, flatt på grus.

8. etappe: Brua – Målgang Revelneset 1 575 meter

Etappen starter med en krapp venstresving opp på brua. Etter ca 500 meter får man to oppoverbakker, som man skal klatre ned igjen. Etter ca 300 meter kommer man under Vikabandet, og man får en liten stigning i ca 200 meter, før det går slakt nedover og så oppover før man starter på brua. På brua løper man på strekkmetall, før man får en kjapp 180 graders sving inn på grusveien, og så får man oppløpet på gress og i mål.